Project

General

Profile

Bug #728

[1.9.0 beta6.4] Loading definitions via command line broken

Added by deus-ex almost 13 years ago. Updated almost 10 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
-
Target version:
Start date:
2009-07-08
% Done:

100%


Description

Loading of definitions via command line argument doesn't work in the current release (Note that I don't use Snowberry/Kickstart). Either I have to place my custom definitions in the folder \Defs\jDoom\Auto\ or use a addon-package recreating this folder structure to have my custom definitions loaded.

___
Kind regards,
deus-ex

Labels: Definitions

History

#1 Updated by danij almost 13 years ago

Definition loaded via the command line options -def and -defs seems to work just fine for me under Windows.

I'll step through the load process manually and see if I come across anything that might cause it to fail on other platforms.

#2 Updated by skyjake almost 13 years ago

I'm interested to know if the -def option works for deus-ex if the full absolute path of the definition is used on the command line.

#3 Updated by danij almost 13 years ago

I've found and fixed one issue I noticed; The abbreviated command line option -d (the short form of -defs) for loading DED files was not working. Perhaps that is the problem deus-ex is having.

#4 Updated by deus-ex almost 13 years ago

The abbreviated command line option -d (the short form of -defs) for loading DED files was not working. Perhaps that is the problem deus-ex is having.

Yes, confirmed! I just found out myself after trying to answer SkyJake's "-defs with full path" question. So that makes one more bug squashed. :)

___
Kind regards,
deus-ex

#5 Updated by danij almost 13 years ago

Thanks for confirmation deus-ex.

Fixed in svn for 1.9.0-beta6.5

Also available in: Atom PDF